Ce trebuie sa aveti in vedere cand alegeti muzica pentru nunta

Este adevarat ca la o nunta conteaza toate detaliile, de la aranjarea locatiei si pana la modul in care se serveste mancarea, dar o influenta foarte mare la succesul petrecerii o are muzica pentru nunta, deoarece de ea depinde daca invitatii se vor distra sau nu.

Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa va ganditi foarte bine la genul de persoane care sunt invitate la nunta si care sunt preferintele acestora. Adesea se intampla sa existe mai multe categorii de varsta sau persoane cu gusturi diferite. Cel mai bine este sa alegeti o lista care sa includa toate genurile pe care le asculta invitatii dumneavoastra. De exemplu, puteti incepe cu muzica clasica si cu muzica populara, iar dupa aceea sa continuati cu muzica disco si muzica pop romaneasca, dar mai de actualitate, nu melodii foarte vechi. Dar, aveti in vedere ca aceste genuri trebuie sa alterneze. Pentru a realiza aceasta lista muzicala puteti cauta pe internet muzica online, liste cu muzica de nunta 2015 sau cu muzica usoara pentru a va inspira, iar daca va este teama ca nu veti reusi sa faceti cele mai bune alegeri va recomand sa inchiriati formatii de nunta, pentru ca acestea au experienta si stiu exact ce isi doresc invitatii dumneavoastra sa asculte.

Ritmuri pe placul invitatilor

Ca recomandare, pentru muzica populara incercati sa alegeti melodii din zona dumneavoastra, pe care invitatii sa le cunoasca si sa stie sa le danseze. De exemplu, daca sunteti din Banat, cel mai bine este sa va orientati catre muzica populara banateana, daca sunteti din Ardeal catre muzica populara ardeleneasca si asa mai departe.

De asemenea, incercati sa alegeti cu precadere muzica pe gustul celor care stiti ca vor dansa, pentru ca acestia sunt cei care vor intretine atmosfera si ii vor antrena si pe ceilalti sa se distreze, dar sub nicio forma nu va rezumati la un singur gen, pentru ca va ajunge sa plictiseasca.

Un Dj va fi sufletul petrecerii

In functie de alegerile muzicale facute, va trebui sa va hotarati ce formatii sa invitati sau puteti opta pentru un Dj, pentru ca in acest caz aveti posibilitatea sa stabiliti cu exactitate repertoriul dorit, iar daca invitatii doresc o anumita melodie, nu este nevoie decat de cateva minute si o vor auzi in boxe. In plus, unii Dj va pot oferi ca bonus aparate de fum, care creeaza o atmosfera de basm pe ringul de dans.

Indiferent pentru ce anume optati, nu uitati ca la o nunta muzica este cea mai importanta, pentru ca ea este garantia distractiei si cheia succesului ca invitatii dumneavoastra sa plece multumiti acasa si sa isi aminteasca cu drag de acest eveniment.

About Scuty Catalin

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.